Hastane Odasında Palyaçolu Sünnet

Kapadokya
 

Hastane Odasında Palyaçolu Sünnet

2 yaşındaki İbrahim Özden'in palyaçolar eşliğindeki sünnetinde eğlence ve gözyaşları birbirine karıştı
Minik İbrahim palyaçolarla eğlenirken babaannesi ve teyzesi gözyaşlarını tutamadı. Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen sünnette anne Ezgi Özden ve baba Mustafa Kemal Özden'in mutlulukları da görülmeye değerdi.   Minik İbrahim'in Avusturya'da yaşayan dayısı Şenol Peker sünnete katılamadığı için hediye olarak palyaçolarla yeğenine sürpriz yaptı. Dayının sürprizi hastanede bulunanların da yüzlerinde gülümsemelere yol açtı.   Özden ailesi Minik yavruları İbrahim'in sünnetini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Doktor Serra Sabuncu'ya teşekkür ettiler.  
2 yaşındaki İbrahim Özden'in palyaçolar eşliğindeki sünnetinde eğlence ve gözyaşları birbirine karıştı

Minik İbrahim palyaçolarla eğlenirken babaannesi ve teyzesi gözyaşlarını tutamadı. Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen sünnette anne Ezgi Özden ve baba Mustafa Kemal Özden'in mutlulukları da görülmeye değerdi.

 

Minik İbrahim'in Avusturya'da yaşayan dayısı Şenol Peker sünnete katılamadığı için hediye olarak palyaçolarla yeğenine sürpriz yaptı. Dayının sürprizi hastanede bulunanların da yüzlerinde gülümsemelere yol açtı.  

Özden ailesi Minik yavruları İbrahim'in sünnetini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Doktor Serra Sabuncu'ya teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.