Avanos’un Değerli Seçmenleri Sarıtaş’a Destek Veriyor

Siyaset
 

Avanos’un Değerli Seçmenleri Sarıtaş’a Destek Veriyor

Sarıtaş destekçileriyle bir araya gelerek geleceğe dair umut dolu bir vizyon sunmaya devam ediyor.
Türk edebiyat profesörü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin kurucu rektörü olarak Cumhuriyet tarihinde Nevşehir’i temsil eden ilk kadın milletvekili seçilen Sayın Filiz Kılıç Hanımefendi’nin manevi ve siyasi desteğiyle güçlenen Milliyetçi Hareket Partisi Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş, seçim bürosunu adeta bir buluşma noktasına dönüştürdü. Seçim bürosu, her akşam dolup taşarken gündüzleri çarşı merkezinde vatandaşlarla buluşan Sarıtaş, akşamları da özellikle kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantılarda projelerini detaylı olarak açıklıyor. Zaman zaman özellikle hastane yakınlarındaki seçim bürosuna gelen 150-200 kişilik gruplar, Sarıtaş’ı destekleyeceklerini açıklayarak büyük bir coşkuya vesile oluyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimler için cesur adımlar atan Sarıtaş, projelerini hızla hayata geçirme kararlılığıyla ön plana çıkıyor. MHP Nevşehir Milletvekili Sayın Filiz Kılıç’ın da desteğini arkasına alan aday, seçmenler tarafından en iddialı adaylardan biri olarak değerlendiriliyor. Sarıtaş’ın gerçekleştireceği projeler ve Avanos için taşıdığı heyecan, seçmenler arasında büyük bir coşkuyla karşılanırken, aday Sarıtaş destekçileriyle bir araya gelerek geleceğe dair umut dolu bir vizyon sunmaya devam ediyor. Seçmenler, Sarıtaş’ın liderliğinde Avanos’un daha da ileriye taşınacağına olan inançlarını her fırsatta dile getiriyorlar. Sarıtaş’ın öncelikli projeleri arasında altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel etkinliklerin artırılması gibi konular bulunuyor. Ayrıca, eğitim ve gençlik projelerine de ağırlık vererek, Avanos’un gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir şehir olmasını hedefliyor. Sarıtaş, yoğun ilgi ve destek karşısında duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve destek bizi son derece mutlu ediyor. Bu büyük teveccüh, bizim için büyük bir sorumluluk ve motivasyon kaynağıdır. Avanos için çalışma heyecanı ve azmiyle doluyuz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde kazandığımız takdirde zaman geçirmeden ekibimle birlikte Avanos tarihinin en büyük hizmetini milletvekilimiz Sayın Kılıç’ın da açıkladıkları destekleriyle yapacağımızdan hiç şüphem yok. Hepinize minnettarım.”
Sarıtaş destekçileriyle bir araya gelerek geleceğe dair umut dolu bir vizyon sunmaya devam ediyor.

Türk edebiyat profesörü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin kurucu rektörü olarak Cumhuriyet tarihinde Nevşehir’i temsil eden ilk kadın milletvekili seçilen Sayın Filiz Kılıç Hanımefendi’nin manevi ve siyasi desteğiyle güçlenen Milliyetçi Hareket Partisi Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş, seçim bürosunu adeta bir buluşma noktasına dönüştürdü.

Seçim bürosu, her akşam dolup taşarken gündüzleri çarşı merkezinde vatandaşlarla buluşan Sarıtaş, akşamları da özellikle kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantılarda projelerini detaylı olarak açıklıyor.

Zaman zaman özellikle hastane yakınlarındaki seçim bürosuna gelen 150-200 kişilik gruplar, Sarıtaş’ı destekleyeceklerini açıklayarak büyük bir coşkuya vesile oluyor.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimler için cesur adımlar atan Sarıtaş, projelerini hızla hayata geçirme kararlılığıyla ön plana çıkıyor. MHP Nevşehir Milletvekili Sayın Filiz Kılıç’ın da desteğini arkasına alan aday, seçmenler tarafından en iddialı adaylardan biri olarak değerlendiriliyor.

Sarıtaş’ın gerçekleştireceği projeler ve Avanos için taşıdığı heyecan, seçmenler arasında büyük bir coşkuyla karşılanırken, aday Sarıtaş destekçileriyle bir araya gelerek geleceğe dair umut dolu bir vizyon sunmaya devam ediyor.

Seçmenler, Sarıtaş’ın liderliğinde Avanos’un daha da ileriye taşınacağına olan inançlarını her fırsatta dile getiriyorlar.

Sarıtaş’ın öncelikli projeleri arasında altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel etkinliklerin artırılması gibi konular bulunuyor.

Ayrıca, eğitim ve gençlik projelerine de ağırlık vererek, Avanos’un gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir şehir olmasını hedefliyor.

Sarıtaş, yoğun ilgi ve destek karşısında duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve destek bizi son derece mutlu ediyor. Bu büyük teveccüh, bizim için büyük bir sorumluluk ve motivasyon kaynağıdır. Avanos için çalışma heyecanı ve azmiyle doluyuz.

İnşallah 31 Mart seçimlerinde kazandığımız takdirde zaman geçirmeden ekibimle birlikte Avanos tarihinin en büyük hizmetini milletvekilimiz Sayın Kılıç’ın da açıkladıkları destekleriyle yapacağımızdan hiç şüphem yok. Hepinize minnettarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.