Başkan İbaş: Avanos için hep birlikte çalışacağız

Avanos
 

Başkan İbaş: Avanos için hep birlikte çalışacağız

Başkan İbaş, “Kültür ve sanatın merkezi Avanos için hep birlikte çalışacağız”
  Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına çanak ve seramik satış mağazalarını ziyaret ederek devam etti. Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İbaş, sanayi bölgesinde bulunan esnaf ziyaretlerinin ardından bugün de ilçede çanak ve seramik satışı yapan mağazaları ziyaret etti. Esnaflar ile yeni dönem projelerini paylaşan Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, “Kültür ve sanatın merkezi olan Avanos’umuz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ben değil biz olarak Avanos’umuz için çalışacağız. Bizlere sizlerden aldığımız güç ile aşk ile Avanos’umuz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan İbaş, “Kültür ve sanatın merkezi Avanos için hep birlikte çalışacağız”

 

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına çanak ve seramik satış mağazalarını ziyaret ederek devam etti.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İbaş, sanayi bölgesinde bulunan esnaf ziyaretlerinin ardından bugün de ilçede çanak ve seramik satışı yapan mağazaları ziyaret etti. Esnaflar ile yeni dönem projelerini paylaşan Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, “Kültür ve sanatın merkezi olan Avanos’umuz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ben değil biz olarak Avanos’umuz için çalışacağız. Bizlere sizlerden aldığımız güç ile aşk ile Avanos’umuz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.