Başkan İBAŞ: tüm hemşerilerimize teşekkür ederim

Turizm
 

Başkan İBAŞ: tüm hemşerilerimize teşekkür ederim

İbaş seçim çalışmaları kapsamında sanayi bölgesinde bulunan esnaflara ziyaretlerini sürdürdü
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmaları kapsamında sanayi bölgesinde bulunan esnaflara ziyaretlerini sürdürdü. Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmaları kapsamında sanayi bölgesinde bulunan esnafları ziyaretlerine devam ediyor. İbaş’ı büyük bir sevgi ile karşılayan sanayi bölgesi esnafları bugüne kadar yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade ederken bundan sonra da aynı şevk ve heyecan içerisinde İbaş’ın çalışacaklarına inandıklarını belirtti. CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş ise açıklamasında, “İlçemiz sanayi sitesinde İşlik Mevkii’nde bulunan kıymetli esnaflarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ettik. Bizi samimiyetler, güler yüzle karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederim. Bizim işimiz gücümüz Avanos bunu zaten tüm ilçe halkımız biliyor” dedi.
İbaş seçim çalışmaları kapsamında sanayi bölgesinde bulunan esnaflara ziyaretlerini sürdürdü

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmaları kapsamında sanayi bölgesinde bulunan esnaflara ziyaretlerini sürdürdü.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmaları kapsamında sanayi bölgesinde bulunan esnafları ziyaretlerine devam ediyor. İbaş’ı büyük bir sevgi ile karşılayan sanayi bölgesi esnafları bugüne kadar yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade ederken bundan sonra da aynı şevk ve heyecan içerisinde İbaş’ın çalışacaklarına inandıklarını belirtti.

CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş ise açıklamasında, “İlçemiz sanayi sitesinde İşlik Mevkii’nde bulunan kıymetli esnaflarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ettik. Bizi samimiyetler, güler yüzle karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederim. Bizim işimiz gücümüz Avanos bunu zaten tüm ilçe halkımız biliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.