Gazeteci Doğan: Erdoğan iki bakanı görevden alacak

Siyaset
 

Gazeteci Doğan: Erdoğan iki bakanı görevden alacak

Elips Haber köşe yazarı gazeteci Yusuf Doğan, köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iki bakanı görevinden alacağını yazdı.
  Elips Haber köşe yazarı gazeteci Yusuf Doğan, kabinede yaşanacak görev değişikliği ile ilgili kulis bilgilerini kaleme aldı. Doğan’ın aktardığına göre Erdoğan’ın iki bakanı görevden alacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinedeki bir kaç bakanın performansından memnun olmadığının belirtildiğini aktaran Doğan, Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı görevden alacağını, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ise sağlık sorunları gerekçesiyle affını isteyeceği yazdı. Doğan, köşe yazısında “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Prof. Vedat Işıkhan’ın Vedat Bilgin'den sonra hükümetin elini kolaylaştıracak adımlar atamadığı, Vedat Bilgin döneminde olduğu gibi hükümete seçim kazandıracak çalışmalar yapamadığı belirtiliyor. 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde çıkarılan EYT çalışmasının AK Parti'ye seçim kazandırdığı ancak Vedat Işıkhan'ın bu türden yeni çalışmalar hazırlayamadığı için tepki topladığı ifade ediliyor” ifadelerine yer verdi. Üstü çizilen isimlerden bir diğerinin de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olduğunu yazan Doğan, köşesinde şunları dile getirdi: “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kabine değişikliği sırasında Bakan Koca'yı görevden almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu iki isme ek olarak Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da ailesindeki sağlık sorunları gerekçesiyle affını isteyeceği belirtiliyor.” Kaynak: https://www.elipshaber.com/erdogan-iki-bakani-gorevden-alacak   --
Elips Haber köşe yazarı gazeteci Yusuf Doğan, köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iki bakanı görevinden alacağını yazdı.

 

Elips Haber köşe yazarı gazeteci Yusuf Doğan, kabinede yaşanacak görev değişikliği ile ilgili kulis bilgilerini kaleme aldı. Doğan’ın aktardığına göre Erdoğan’ın iki bakanı görevden alacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinedeki bir kaç bakanın performansından memnun olmadığının belirtildiğini aktaran Doğan, Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı görevden alacağını, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ise sağlık sorunları gerekçesiyle affını isteyeceği yazdı.

Doğan, köşe yazısında “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Prof. Vedat Işıkhan’ın Vedat Bilgin'den sonra hükümetin elini kolaylaştıracak adımlar atamadığı, Vedat Bilgin döneminde olduğu gibi hükümete seçim kazandıracak çalışmalar yapamadığı belirtiliyor. 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde çıkarılan EYT çalışmasının AK Parti'ye seçim kazandırdığı ancak Vedat Işıkhan'ın bu türden yeni çalışmalar hazırlayamadığı için tepki topladığı ifade ediliyor” ifadelerine yer verdi.

Üstü çizilen isimlerden bir diğerinin de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olduğunu yazan Doğan, köşesinde şunları dile getirdi: “ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kabine değişikliği sırasında Bakan Koca'yı görevden almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu iki isme ek olarak Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da ailesindeki sağlık sorunları gerekçesiyle affını isteyeceği belirtiliyor.”

Kaynak: https://www.elipshaber.com/erdogan-iki-bakani-gorevden-alacak

 

--

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.