DYF Tekstil Uçhisar'da Açıldı

Turizm
 

DYF Tekstil Uçhisar'da Açıldı

DYF Tekstil ferah bir ortamda, güler yüzlü hizmet anlayışıyla sizleri de bekliyor.
Turizmin gözdesi Kapadokya bölgesinin en çok turist çeken ili konumundaki Nevşehir turizm alanında farklı türden bir çok işletmeyi bünyesinde barındırıyor. Bu alandaki işletmelerin sayısında ve çeşitliliğindeki artış, gelen ziyaretçi sayısına göre olumlu yönde şekilleniyor. Uçhisar beldesindeki DYF Tekstil de yeni açılan işletmelerden birisi. İşletmeciliğini Fatih Tunalı'nın yaptığı DYF Tekstil giyim ve ev tekstili alanında müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Mont, eşofman takımları, yelek, triko ürünlerden oluşan giyim ürünleri yanında havlu, bornoz, yorgan, battaniye ve nevresim gibi ev tekstiline yönelik ürünler geniş ürün yelpazesindeki başlıca çeşitleri oluşturuyor. DYF Tekstil ferah bir ortamda, güler yüzlü hizmet anlayışıyla  sizleri de bekliyor. 
DYF Tekstil ferah bir ortamda, güler yüzlü hizmet anlayışıyla sizleri de bekliyor.

Turizmin gözdesi Kapadokya bölgesinin en çok turist çeken ili konumundaki Nevşehir turizm alanında farklı türden bir çok işletmeyi bünyesinde barındırıyor.

Bu alandaki işletmelerin sayısında ve çeşitliliğindeki artış, gelen ziyaretçi sayısına göre olumlu yönde şekilleniyor.


Uçhisar beldesindeki DYF Tekstil de yeni açılan işletmelerden birisi.

İşletmeciliğini Fatih Tunalı'nın yaptığı DYF Tekstil giyim ve ev tekstili alanında müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.


Mont, eşofman takımları, yelek, triko ürünlerden oluşan giyim ürünleri yanında havlu, bornoz, yorgan, battaniye ve nevresim gibi ev tekstiline yönelik ürünler geniş ürün yelpazesindeki başlıca çeşitleri oluşturuyor.


DYF Tekstil ferah bir ortamda, güler yüzlü hizmet anlayışıyla  sizleri de bekliyor. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.