2. Kapadokya Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali başladı

Kapadokya
 

2. Kapadokya Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali başladı

İlki 2019 yılında düzenlenen Kapadokya Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali'nin ikincisi Üniversitemiz Ürgüp Fabrika Yerleşkesi’nde başladı.
Üniversitemiz, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alman Kültür Merkezi (Goethe Instıtut), Fransız Kültür Merkezi (Instıtut Francais) ve İsviçre Büyükelçiliği işbirliği ile çocuk kitapları yazarlarının düzenlediği atölyeler, tiyatro, müzik, drama gibi farklı yaş gruplarından çocukların katıldığı etkinlikler, farklı yayınevlerinin kitap stantları ve askıda kitap uygulaması gibi bir çok eğitici ve eğlenceli uygulamanın yer aldığı 2. Kapadokya Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali bugün başladı.  6-8 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalin açılış törenine Ürgüp kaymakamımız Sayın Cüneyt Caner, rektörümüz Prof. Dr. Sayın Hasan Ali Karasar, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Polat, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Savaş Özdemir, Alman enstitüsü Ankara Müdürü Sayın Dr. Friedrick Dahlhaus, Fransız Enstitüsü  Sayın Sophie Gauthier, farklı üniversiteden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
İlki 2019 yılında düzenlenen Kapadokya Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali'nin ikincisi Üniversitemiz Ürgüp Fabrika Yerleşkesi’nde başladı.

Üniversitemiz, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alman Kültür Merkezi (Goethe Instıtut), Fransız Kültür Merkezi (Instıtut Francais) ve İsviçre Büyükelçiliği işbirliği ile çocuk kitapları yazarlarının düzenlediği atölyeler, tiyatro, müzik, drama gibi farklı yaş gruplarından çocukların katıldığı etkinlikler, farklı yayınevlerinin kitap stantları ve askıda kitap uygulaması gibi bir çok eğitici ve eğlenceli uygulamanın yer aldığı 2. Kapadokya Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali bugün başladı. 

6-8 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalin açılış törenine Ürgüp kaymakamımız Sayın Cüneyt Caner, rektörümüz Prof. Dr. Sayın Hasan Ali Karasar, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Polat, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Savaş Özdemir, Alman enstitüsü Ankara Müdürü Sayın Dr. Friedrick Dahlhaus, Fransız Enstitüsü  Sayın Sophie Gauthier, farklı üniversiteden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.